Temadag med heilpraktiker Arvin Larsen

Temadag med Heilpraktiker Arvin Larsen

Forfatter til

“Sygdomme skabes af sindets “syge domme”
Vågn op og helbred dig selv!”

Lørdag den 10. marts fra kl. 10.00 – 16.00
Valby kulturhus, Valgårdsvej 4, 2500 Valby

Vores tanker og følelser griber direkte ind i vores nervesystem, hormonsystem, immunforsvar og genetiske udtryk. Det er i dag en dokumenteret realitet. Selv den mindste ubalance i et organ, immunforsvaret, fordøjelsen, eller bevægeapparatet refererer til specifikke psykologiske problemstillinger i vores relation til os selv eller fællesskabet. Så længe psykologiske ubalancer hos det enkelte individ forbliver ubevidste, fastholdes organerne i samme ubalance.

Sygdom næres af sindets, instinkternes eller automatadfærdens programmer – alle programmer, der fastholdes af ”syge domme” rettet mod os selv eller andre. Med afsæt i den nyeste viden inden for psyko-neuro-immunologi, psyko-neuro-endokrinologi og psyko-neuro-gastroenterologi præsenterer heilpraktiker Arvin Larsen os for en række spændende nye sammenhænge mellem vores organer og vores daglige psykologiske trivsel. Han peger også på, hvordan forfædrenes erfaringer og adfærdsmønstre overføres til det nyfødte barn og danner grundlaget for en instinktiv automatadfærd, der kan udløse en debut af sygdomme hos det raske barn.

Som modvægt til den udbredte sundhedstrend der alene fokuserer på ydre forhold så som kost, motion, søvn etc. redegør Arvin Larsen denne dag for, hvorfor sand helbredelse kun kan finde sted, hvis mennesket bringer fravalget af sin adskillelse til ophør.

Arvin Larsen er uddannet Heilpraktiker (1986), underviser, forfatter, grundlægger af Holistica-Medica A/S og har mere end 30 års klinisk erfaring. Se mere på www.holistica-medica.dk

Er du medlem af IDPF er deltagelse i temadagen gratis.

Billetter findes her 

ID 4. års studerende 250 kr.
Resterende billetter til gæster 500kr. stk.

Eventuelle spørgsmål til dagen rettes til Mayaya på nedenstående mail.

mayayaschubert@gmail.com 

Sæt også kryds i kalenderen lørdag d. 15. september 2018, hvor vi afholder temadag med Anders Ørskov, der er autoriseret psykolog og som i mange år har optrådt som komiker, især i rollen som den komiske psykolog, “Totalvejler, Elrik Nørmo.” En humoristisk udgave af ham selv og hans masker og skygger.

På temadagen får du lejlighed til at arbejde humoristisk og legende med:

* situationer og/eller relationer som udfordrer i hverdagen eller i klinikken.
* dit forhold til rollen som terapeut.
* rolle-masker, personmasker og de skygger de kaster.
* specifikke terapeut-klient forhold

 

Tak for i år og tilslutningen til IDPFs faglige arrangementer.
Vi glæder os til at se jer igen i det nye år.

Kærlige hilsner

Fagligt udvalg

(Bente, Susan, Mayaya, Lene og Claus)

 

 


08. december 2017 by Threin Ottossen
Categories: Aktuelt, Arrangementer, Forside | Leave a comment