DEN TAVSE VIDEN – hvordan bruger du dine indre guides?

Fagligt udvalg inviterer medlemmer af IDPF til ”Procesdag”
DEN TAVSE VIDEN – hvordan bruger du dine indre guides?

En eksperimenterende dag, hvor vi undersøger det 7. niveau i ID terapi – Det transpersonelle niveau.
Vi vil gøre det på en måde, så medlemmerne får mulighed for at dele den måde, den enkelte bruger sin evne til at sanse på i sit møde med klienten og arbejdet med dennes udvikling.

4123274405_gruppered

Hvad ser vi? – Hvad hører vi? – Hvad mærker vi? – Hvordan møder vi inspiration i samtalen med klienten? – Hvor kommer vores viden fra, når vi deler den i mødet med klienten?

På workshoppen vil vi skabe rum til, at vi deler viden og oplevelser af vores måde at sanse på, så det bliver “stuerent” at tale om det sanserum i os, der måske støder ind i vores forståelse af begrebet ‘psykoterapeut’: nogle ser afdøde – hører andres stemmer – ser energi – ser billedsymboler etc.

Vi vil gerne skabe et rum, hvor det er acceptabelt at tale om dét, som den enkelte måske ‘gemmer lidt væk’ i sit arbejde, og samtidig er det vigtigt for os, at vi prøver at forholde os så ‘ædru’ som muligt i måden vi deler det på, så det er vores reelle sanseoplevelser vi deler med hinanden, mere end det er egobaserede ambitioner og ønskedrømme om evnen til klarsyn, klarhørelse eller afdøde kontakt vi fristes til at tale ud fra 🙂

Vi vil gerne dele erfaringer, men også skabe et felt, hvor vi opsamler den viden, der måtte ligge i vores gruppe, så begrebet intuition har mulighed for at blive så nuanceret som muligt i vores forståelsesramme. Måske vi endda kan lave en begyndende ‘ordliste’ til det fælles sprog som beskriver elementerne i begrebet ‘intuition.’

Kom og vær med til en ”legedag i sandkassen”.

Fagligt udvalg vil være vært med frokost samt kaffe og te.

Lørdag d. 27.februar
Tid: 10.00-16.00
Sted:
Kulturhuset Valby
Valgårdsvej 4-8
2500 Valby
Telefon 36 180 180
Kun for medlemmer af IDPF

Tilmelding: https://billetto.dk/da/events/www-idpfdk-den-tavse-viden-hvordan-bruger-du-din-indre-guides
Kontaktperson: Bente – info@benteghansen.dk

Sidste tilmelding den 21.februar.

Skulle du mod forventning blive forhindret på dagen eller efter sidste tilmelding, så giv gerne besked af hensyn til frokostbestillingen.


16. december 2015 by Threin Ottossen
Categories: Aktuelt, Arrangementer, Forside | Leave a comment