Efteruddannelse med Ulla Rung Weeke

UDSOLGT!

OBS! Grundet Corona er 1 modul udsat, nærmere info følger til deltagerne

Rigtig godt nytår til dig. Håber du er landet godt i 2021. Det kan kun blive et fantastisk år.
I fagligt udvalg vil gøre hvad vi kan for at krydre det med spændende tiltag. Derfor er det med stor glæde vi nu kan annoncere denne efteruddannelse med Ulla Rung Weeke.

Tilmeldingen til de 20 pladser åbner søndag den 10. januar kl. 10.00.

 

 

Datoer:
25. – 26. marts 2021 ( dette modul gennemføres senere, hvis corona stadig spøger)
5. – 7. maj 2021 25. – 26. juni 2021
8- 10 september 2021
17. – 19. november 2021
13 moduldage i alt.

Tid: 9.30 til 16.00

Pris inclusive fuld forplejning: Kr. 11.100

Gratis parkering på stedet.

Book din plads her: Billetto

 

Beskrivelse

Første del

af det lidt kortere grund efteruddannelsesforløbet og træningen i af arbejde med de lag i Relationel biologisk traumebehandling omhandler selve dannelse, stim­uleringen og organisering af områder i vores tidligste celledannelse, hjerne, krop og bindevæv og hvad der sker i resonans og spejling i vores tidlige tilknytning og kontakt.

Helt fra vi som embryo og foster, stifter bekendtskab med verden.

Organiseringen og stimuleringen af vigtige psykobiologiske systemer herunder, nerve – og hormonsystem.

Endvidere begreber som det sociale nervesystem, stress respons systemet og vagus­nervens store og vigtige betydning.

Neurotransmitterstoffer og dannelsen og omsætningen af vores hjernekemien.

På sin vis hele det (psyko)biologiske fundament for at være i verden.

 

Anden del

omhandler de mere akutte rystelser, chok og belastningstilstande, efter­reaktioner, arousal og dissoceringtilstande, herunder også smertetilstande.

De akutte belastningstilstande og både den naturlige skam og den ødelæggende skam løber af samme nervebaner, og kan derfor indbyrdes tænde hinanden.

Læring og træning i at genkende både isolerede traumatiske tilstande i nerve- hormon­reaktioner og skamreaktioner vil være gennemgående igennem hele grundforløbet.

Generelt indeholder grundefteruddannelsesforløbet en del teori og praktiske øvelser, også på briks, omkring bindevævet, hjernens stofskifte og nervesystemet.

Og alt dette bliver bragt ind, anerkendt og forsøgt i talesat i vores gruppeprocesser, som vi vil bruge en del tid på

 

25. – 26. marts 2021 og 4. – 6. maj 2021

Velkommen

Introduktion til at tænke efteruddannelsesgruppen ind i systemiske teorier og gruppep­rocesser, også når det gælder de ordløse kropslige tilstande.

Introduktion til det overordnede relationelle landkort, den neuroaffektive biologiske krop, nervesystemet og bindevævs øvelser til at vække de tidlige reflekser i kroppen.

Betydningen af tilknytningen for baby/ barnet, der de første tre år i samspil med de nære voksne derude, er under kraftig opbygning, også biokemisk.

Viden om organiseringen af de inderste hjernestammeområder, Hypothalamus, nerve­systemet, bindevæv, forskellige aktiveringsniveauer styret af områder af hjernen kaldet Amygdala, HPA aksen og nuancer i blandt andet hormonet kortisol.

 

25. – 26. juni 2021 og 8. – 10. september 2021 og 17. – 19. november 2021

De næste områder af den limbiske følelseshjerne, – pålidelige gentagelser af kontakt modner det sociale nervesystem, vores relations og kontakt evne og Hippocampus.

Organiseringen (nok afstemt kontakt åbner blodgennemstrømningen til de områder) der er på vej op til den tænkende præfrontale hjerne, moderen, og området for livsvigtige indre følelsesrepræsentationer.

Ligeledes viden og øvelser om den nødvendige skamregulering begyndende i 12 – 24 måneders alderen og når det i manglende kontakt eller for voldsom kontakt bliver til voldsom traumatiske skam, og det negative selvkritiske sind.

De mere akutte belastningsreaktioner, chok og efterreaktioner, fire måder nervesyste­met organiserer sig på ved trussel.

Hvad ved vi om forsvarsreflekser, dissocieringsreaktioner – og mekanismer.

Opsamling og nok tid til farvel.

Alle dagene vil være en vekslen mellem teoretisk oplæg og gennemgang, relations – og kropsøvelser, både i gruppefeltet, parvis- og individuelt,

og en del fokus på gruppens nuværende udviklingsfaser og proces, i forhold til de nonverbale tilknytningslag, der kan dukke op imellem os.

Vi glæder os til at se dig.

Med venlig hilsen

Fagligt udvalg.

Kirsten, Mayaya, Susan, Claus og Bente

 

 


09. januar 2021 by Threin Ottossen
Categories: Aktuelt, Arrangementer, Forside | Leave a comment