Din psykoterapeut -
Marianne Overbye Nielsen

Marianne Overbye Nielsen
Brogade 2a, st. tv. , 4700 Næstved

Jeg har haft egen klinik I Næstved siden 2009. Som psykoterapeut arbejder jeg på mange forskellige måder alt efter, hvad der er er dit problem. I centrum står naturligvis det, vi kalder den terapeutiske samtale. Det er ikke bare en almindelig samtale hen over bordet, men en særlig psykoterapeutisk samtale, hvor jeg støtter og hjælper dig til at opnå større indsigt i dine problemers dybere årsag, hvilket også betyder, at de bliver til at arbejde med i din egen dagligdag.

Mit psykoterapeutiske arbejde bygger på et empatisk og indfølende menneskesyn, og min faglige uddannelse betyder, at jeg har både erfaring og viden om en lang række terapeutiske tilgange, som vil kunne hjælpe og støtte dig i din individuelle psykoterapi.

Foruden min ID-uddannelse har jeg modtaget træning i Emotionsfokuseret Parterapi v. Jette Simon, Cand Psych, ICEEFT Approved Trainer, og er medlem af Dansk Center for Emotionsfokuseret parterapi. Har desuden kurser i neuropsykologi og neuropædagogik fra Neuropædagogisk Kompetencecenter.