Inger Hoffmeyer fortæller fra fyraftensmøde med Maïa Westh i oktober

Kgs. Lyngby d. 2013-11-05

Gensynet med Maia Westh var dejligt. Maia er kendt af mange som en habil underviser på ID uddannelsen i ”gamle dage”, og nu stod hun der og havde sagt ja til at være oplægsholder til vores fyraftensmøde under overskriften Klientens ”grænseoverskridende” adfærd og terapeutens ”forbudte” følelser.

maiawesth_biggerVi var, som deltagere, vidner og tilhørere til en meget oplagt Maia, som hurtigt fik sat liv i den lille gruppe af forventningsfulde deltagere/tilhørere.
Desværre havde stormen dagen før medført, at flere blev forhindret i planlagt fremmøde.
Vi startede med tilhørernes egne eksempler fra situationer i det terapeutiske rum, hvor Maia med sine mangeårige erfaringer og sine håndfaste afklarede synspunkter, kom ind på roller og relationer, om en skrøbelig jegstruktur, om magt og afmagt, om ikke at vige pladsen, om ansvar for egen handling, om ikke at være til salg for trusler og smiger.
Som den garvede lærer hun var, fik vi også brugbar teori med i tasken, hun kom ind på bl.a. dramatrekanten, impulskontrol, affektregulering, dømmekraft, objektrelationer og hendes model med interesse/ forventningspendulet……
De to afsatte timer gik hurtigt og godt, dog havde vi lige tid til et æble og en kiks.
Vi beklager at vi ikke havde tænkt på foto fra aftenen, det husker vi til næste gang.

Inger H.

Med venlig hilsen
Etikudvalget/ Inger Hoffmeyer


08. november 2013 by Threin Ottossen
Categories: Blog | Leave a comment