Invitation til bogreception d. 14. december

Cover og tekst billede til Slutsten

Invitation til Bogreception

Mandag d. 14. december fra 15-19
Big Heart Huset, Prinsesse Maries Alle 1, 1908 Frederiksberg
Hvor der vil blive serveret lidt forfriskninger
Mange hilsner fra forfatterne
(Venligst vær opmærksom på at der er skofrit i Big Heart Huset )

Det er en stor glæde at kunne invitere dig til reception i anledning af udgivelse af vores bog ”Slutsten”. Bogen består af fortællinger om møder med døden, skrevet af tolv psykoterapeuter med forskellig baggrund men med samme psykoterapeutiske uddannelse. Bogen handler om egne personlige erfaringer med døden, angsten og sorgen i dødens nærhed, og refleksioner over følelser forbundet med døden og dens væsen.

Bogens forfattere er: Lone Ammundsen, Karen Marie Bach-Vilhelmsen, Lis Corneliusen, Vibe Korsgaard, Helen Krag, Joan Meelby, Viggo Müller, Claus Nielsen, Birthe Eleonora Nørgård, Harry Sandholm, Lene Skou Jensen og Birgitte Svendsen.

Domprovst ved Vor Frue Kirke, Anders Gadegaard, skriver blandt andet om bogen:
Forfatternes møde med den smertelige og sorgfulde død og deres efterfølgende refleksioner vidner om, at det er muligt at aftvinge tabet en mening, nemlig i måden man lever sit liv videre pa. Det skal forstås rigtigt: Ikke som en mening i den grufulde død. Vi er tvunget til at acceptere, at livet indeholder uendelig meningsløshed og grufulde tragedier. Men i måden, vi bearbejder dem og lever videre med dem, kan der opstå ny mening. Det er i konfrontationen med døden, vi for alvor erkender, hvor sårbare vi er, og hvor skrøbeligt livet er. (…) Det afgørende for læseren er derimod at spejle sine egne erfaringer i de beskrivelser, tanker og betragtninger, som her præsenteres – og det kan man slet ikke lade være med. Det er, som om ens eget liv træder frem i et stærkere lys, mens man læser. Man bevæges – og ser derefter på sit eget liv med større klarhed og med større håb.


26. november 2015 by Threin Ottossen
Categories: Aktuelt, Arrangementer, Forside | Leave a comment