Jeg føler mig heldig

 af  Birthe Eleonora Nørgård

Tak for godt samvær ved Generalforsamlingen i IDPF søndag d. 18-03-2013.

Jeg føler mig glad og taknemmelig over, at jeg hører til en gruppe af mennesker som jeg kan være sammen med både fagligt, og ikke mindst menneskeligt, hvor jeg kan være helt mig selv. Jeg synes det er stort at kunne sidde med en følelse af at ”Alt er som det skal være lige nu”, uden at jeg skal ”forstille mig”, eller endda tænke over hvad jeg vil sige og gøre nu, men bare kan være i et rum, hvor accept og væren kan mærkes i hele rummet.

Vi har det gode fundament, at vi har et ”fælles ståsted”, nemlig vores ID uddannelse, og alligevel er vi meget forskellige psykoterapeuter. Det unikke er, at når vi mødes i et fælles forum, er der høj etisk standard, med stor respekt for det enkelte menneske, og plads til hjertelighed, glæde og andre store følelser. Her tænker jeg også med glæde på alle de forskellige grupper, som jeg tilhører, hvor der er så ærlige og gode mennesker, som jeg har været heldig at møde på ID uddannelsen.

Jeg vil også gerne takke for det gode arbejde, som både bestyrelse, etikudvalget, fagligt udvalg gør for os alle. Og ikke mindst en stor tak til jer, der har arbejdet meget for at vi har fået så flot en hjemmeside i gang.

Hjertelig hilsen

Birthe Eleonora Nørgård

 


26. marts 2013 by Threin Ottossen
Categories: Aktuelt, Blog | Leave a comment

Leave a Reply