Lone Ammundsen er ikke længere blandt os

Kære IDPF’er

Lone portræt

Vi har i mandags mistet en god og kær kollega, for nogle en underviser og supervisor fra ID-uddannelsen og en dygtig psykoterapeut. Lone Ammundsen vil ikke længere være blandt os, når vi samles. Vi vil ikke længere møde hendes kompetente indlæg, kloge spørgsmål eller opsamlende kommentarer.

Lone var et dedikeret og engageret menneske med et langt livs erfaringer i at have med mennesker at gøre. Fra sin tid som højskoleleder, som aktiv i Røde Kors – altid var Lone et menneske med blik for de svage. Hun mødte os alle med varme og smil, et skulderklap og en opmuntrende bemærkning.
Hun var fra starten med på tanken om at vi skulle have en forening – for os der var uddannet på ID-Academy og nu stod der uden de andre medstuderende. Hun var til fællesskab, foreninger og noget at samles om og slås for. Hun var straks aktiv i Fagligt udvalg, vi skulle lære mere, hive kapaciteterne til – de gamle elefanter – som hun kaldte dem. Hun prøvede at få skabt en supervisoruddannelse indenfor foreningens rammer, hvilket desværre ikke lykkedes, men så skabte hun Supervisionslaboratorierne, og hun tilbød gavmildt sin assistance til de, der gerne ville starte grupper.

Jeg tror alle, der kendte Lone, vil være enige i, at Lone var et sjældent gavmildt og klogt menneske, der havde en enorm rummelighed, livsglæde og et overskud der strålede ud af hende og varmede rummet hun var i.

Lone vil være savnet.

Ære være hendes minde

Pia Balk-Møller

Hvis nogle af jer medlemmer gerne vil være med på en samlet buket fra os IDPF’er, kan I sende det beløb I ønsker til mig på Mobile Pay. Mit tlf.nr. er 20 67 36 27. Vær sød at mærke indbetalingen: “Blomster til Lone”. Begravelsen er fredag, så helst senest torsdag aften.


26. august 2015 by Threin Ottossen
Categories: Aktuelt, Forside | Leave a comment