Temadag med Procespsykolog Jytte Vikkelsøe

2. februar, Fagligt udvalg

Fagligt udvalg er glade for at kunne præsentere vores næste temadag med Jytte Vikkelsøe som oplægsholder.

Vi mangler stadig stedet hvor dagen skal afholdes, men vi er tæt på og du hører snarest om hvor i København det bliver.

Deltagere: Medlemmer af ID-psykoterapeutisk Forening (gratis)
Sidsteårs studerende på ID-psykoterapeutuddannelsen (gratis)
Gæster (500 kr.)

Husk at tilmelding er via mail til claus@cv-nielsen.dk

Dagens program:

Introduktion af procesorienteret gruppearbejde, også kendt som Deep Democracy, der bygger på ideen om at enhver gruppes sundhed, bæredygtighed, kreativitet og innovative potentiale ligger i spændingsfeltet mellem det en gruppe centraliserer og det den marginaliserer.

Det er derfor i dette spændingsfelt at alle konflikter opstår, men også her al kreativitet og nytænkning fødes.
Deep Democracy bygger således på ideen om at konflikter, vanskeligheder, og forstyrrelser indeholder unikke muligheder for transformation, social og organisatorisk udvikling samt vækst og kreativitet såfremt man forstår at arbejde med dette spændingsfelt.

Dagen vil være delt i to dele: en teoretisk og en praktisk eller oplevelses-orienteret del.
Jeg vil således introducere teori og metode med understøttende cases fra det virkelige liv rundt om i verden i situationer med store race spændinger og uroligheder, social uretfærdighed, og ’Fortune 500 companies’. Den praktiske del ville blive bygget op omkring øvelser der vil blive designet i forhold til antal deltagere.

Min website siger dette om mig: (http://www.jyttevikkelsoe.dk/dansk/)

Efter 17 år i USA opholder jeg mig i øjeblikket i Danmark, hvor jeg er ved at færdiggøre en bog om romantiske relationer. Jeg er international træner, foredragsholder, konsulent og kursusleder, og har præsenteret både i Asien, Europa, Australien, New Zealand, USA, og det tidligere Sovjet Unionen, og på centre som Esalen, Naropa, Omega, Findhorn, Frankfurter Ring, m.fl.

I mit arbejde som terapeut, coach og konsulent hjælper jeg enkeltpersoner, par, grupper og organisationer til at se forandringsprocesser, udfordringer og konflikter som dynamiske og spændende muligheder for vækst.

Jeg er langtidskollega og student af Arnold Mindell og senior-træner på Process Work Institute of Portland. Jeg har været med til at udvikle centre for Process-oriented Psykologi i USA, Europa, Asien, Australien, og New Zealand.

Mit arbejde som facilitator og træner spænder over en mangfoldighed af grupper og organisationer. Ud fra dybde demokratiets principper har jeg trænet ledelsen i Fortune 500 Companies, offentlige- samt uddannelsesinstitutioner, samt store internationale, multi-kulturelle grupper i mangfoldighedsproblemer, lederskab, konfliktløsning, gruppearbejde, og har ledt adskillige executive ledertræningskurser. Jeg har arbejdet med australske aboriginale samfund omkring racisme, alkoholisme og mentale sygdomme. Jeg har udviklet en procesorienteret rehabiliteringsmanual for fængsler, holdt foredrag på den kriminologiske afdeling på Københavns universitet, og trænet de indsatte, fængselsbetjentene, ledelsen samt fængselspsykologer indenfor kriminalforsorgen i Japan, Australien, og USA i kriminalprævention og konfliktløsning. En af mine store passioner er at facilitere forandrings- og transformationsprocesser med individuelle, par, grupper og organisationer.


03. januar 2013 by IDPF Webmaster
Categories: Arrangementer | Leave a comment