Skammens væsen – temadag med Lars J. Sørensen d. 25. januar 2014

IDPF inviterer til temadag om skam

Der er lukket for tilmelding!

Lørdag d. 25. januar 2014 kl. 10-16 på Karens Minde Kulturhus i København SV

Dagens gæst er Lars J. Sørensen

Lars J. Sørensen foto

”Lars J. Sørensen er uddannet cand. psych., specialist og supervisor i psykoseterapi og har i mere end 25 år været ansat som chefpsykolog på Amtshospitalet i Nykøbing Sjælland.

Han har arbejdet bredt med psykoterapi og bl.a. med psykoseterapi med meget vanskelige patienter på den retspsykiatriske, landsdækkende sikringsafdeling. Han har desuden gennem mange år haft privat praksis og har undervist og trænet kommende psykoterapeuter”.

Lars J. Sørensen har i år udgivet bogen ”Skam medfødt og tillært” og vil i den anledning på temadagen indføre os dybere i skammens væsen.

”Vi har en medfødt skam, der er sund og hensigtsmæssig, fordi den basalt er følsomme sansninger af verden og dens urimeligheder. Hvis der bliver taget vare på denne medfødte skam, bliver den vores menneskelighed. Hvis den medfødte skam ikke bliver påagtet, udsættes man for umenneskelige opvækstbetingelser, og risikerer selv at blive umenneskelig. Skam er nemlig knyttet til selvet, så samtidig med at vi lærer verden at kende, dannes også vores selvforståelse. Forkrøbles vores selvforståelse er det sjælemord, der alt for let kan føre til vold og overgreb – og i værste fald til mord eller selvmord.”

TILLID Lars J. Sørensen

Tilmelding sker pr. mail til Lone Ammundsen  loneammundsen@get2net.dk

Gratis for medlemmer af IDPF og 4. års studerende, gæster 500 kr. og øvrige studerende 250 kr.

Vi glæder os til at se jer til endnu en spændende temadag

Kærlig hilsen Fagligt udvalg alias, Claus Verner, Viggo Müller, Lone Ammundsen, Lene Villadsen, Merete Lundorff og Mayaya Louise Schubert


01. november 2013 by Threin Ottossen
Categories: Aktuelt, Arrangementer, Forside | Leave a comment