Tak for 13 gode år i IDPF

Af Birthe Eleonora Nørgård

Tak for 13 gode år i IDPF

Jeg var med til den stiftende generalforsamling på Drueholm, vist nok i 2005. Jeg har besluttet ikke at være medlem af foreningen, da jeg ikke har klienter mere, og tiden for mig er at være ”rigtig” pensionist, med alle de skønne gøremål der følger med! Det har været berigende at tilhøre en gruppe hvor det høje faglige niveau har været i højsædet, samtidig med at der altid har været plads til det personlige. Det, at kunne vise alle sine former, og vide at jeg bliver mødt med ægte forståelse og kærlighed, har været til stor glæde for mig.

Tak til alle jer ildsjæle, der har opsøgt de mange gode og meget forskellige kræfter til oplæg og temadage. Jeg synes at IDPF er en forening, der ikke er statisk, men som finder nye og udviklende temaer. Selv var jeg med nogle år i marketingsudvalget, hvilket var spændende og givende. Til slut vil jeg skrive, at jeg har været heldig at kende Helen, som fik mig med til at skrive bøgerne Trædesten og Slutsten. Det, at have været med til at skrive om egne erfaringer, har været en meget stor og uvurderlig berigelse i mit liv.

Kærlig hilsen og gode ønsker for alle jer skønne mennesker

Birthe Eleonora Nørgård


21. marts 2019 by Threin Ottossen
Categories: Aktuelt, Blog, Forside | Leave a comment