$heading

Organ-Psykologisk-Workshop

07. oktober 2021 kl. 10:00 - 17:00
08. oktober 2021 kl. 10:00 - 17:00
Ådalsparkvej 63, 2970 Hørsholm

Der undervises i den sammenhæng, der eksisterer mellem ryghvirvler, organer og deres psykologi. På dagen indføres du i hvilke følelsesmæssige kvaliteter dine forskellige ryghvirvler og organer behøver for at trives i sundhed. På dagen får du udleveret nogle arbejdspapirer med skemaer, der lister organerne. Dette for at du kan palpere og notere den psykologi, der er knyttet til de organer og hvirvler, der måtte have brug for din omsorg. Således bliver dagen et mix af undervisning og små praktiske sessioner, hvor vi undersøger os selv og hinanden. Efter evaluering af hvirvlerne og deres tilhørende organer, kan du notere de psykologiske forhold i sind, følelser og tilværelse som positivt skal integreres.

Målet med dagen er, at du i praksis opbygger en psyko-biologisk viden om sammenhængen mellem rygsøjle, organer, adfærd, sind og følelser. Gennem dagen lærer du også om flere forskellige indre procesteknikker, som du efterfølgende frit kan ordinere til dine klienter.

Kom og vær med i et fællesskab, hvor vi sammen går på opdagelse i organernes psykologiske univers. Jeg glæder mig til at se dig.

Dagens undervisning tager udgangspunkt i forskningsresultater fra hjerneforskningen, psykoneuroimmunologien og psykoendokrinologien, mens organernes sammenhæng med vores ryghvirvler og følelser primært bygger på egne erfaringer samlet gennem 39 års klinisk arbejde.

Der medfølger ingen kursusmateriale.

Adfærdsmotorisk-Workshop
På denne dag underviser jeg i hvordan vores bevægeapparat relaterer til vores mentale, emotionelle og adfærdsmæssige programmer. Jeg taler om vores kropsholdning og hvordan den defineres af vores traumer og følelser. Vi gennemgår hvorfor tanker, følelser og adfærd ender som smerte og inflammation i vores bevægeapparat, og hvordan vi tackler akutte og kroniske muskelsmerter.

Gennem dagen gennemgår vi et stort udpluk af vores vigtigste muskler således at du får en detaljeret indsigt i sammenhængen mellem adfærd, følelser og muskler. Hvad betyder det hvis man har ondt i skulderen? Hvad betyder det hvis hoften smerter eller knæet er ømt. Hvorfor gør nakken ondt og hvad er årsagen til iskias, spændinger i halsen eller sammenfald i forfoden? Undervejs gennem dagen tager vi nogle små 5 minutters break, hvor vi i praksis undersøger og evaluerer status i egne muskler. Dette for at du opnår en selvbevidsthed og kan notere dig hvilke psykologiske aspekter og adfærdsprogrammer, der er knyttet til dine over- eller underspændte muskler. Med denne workshop får du et helt nyt perspektiv, en ny forståelse samt inspiration til arbejdet med dine klienters symptomer i bevægeapparatet. Kom og vær med i et fællesskab, hvor vi sammen går på opdagelse i musklernes historier. Jeg glæder mig til at se dig.

Dagens undervisning tager udgangspunkt i forskningsresultater fra hjerneforskningen, psykoneuroimmunologien og psykoendokrinologien, mens musklernes sammenhæng med vores følelser primært bygger på egne erfaringer samlet gennem 39 års klinisk arbejde.

Der medfølger ingen kursusmateriale.

Tilmelding via følgende link: Tilmelding Arvin Larsen

Kommer du langvejs fra kan du overnatte på stedet: https://aadal.nu/

OBS: Dagene er for medlemmer af IDPF, men vil blive åbnet for 4. års studerende efter d. 1. september såfremt der er flere pladser.
Vigtigt: Har du tilmeldt dig workshoppen og bliver forhindret i at komme, bedes du afmelde dig igen eller sende en mail til mayayaschubert@gmail.com så en anden kan få glæde af pladsen.

Vi glæder os til at se jer :)

Kærlig hilsen
Fagligt udvalg
Claus, Susan, Kirsten, Bente og Mayaya